Hvalpe

Vore hvalpe vokser op i vores stue, lige i centrum af familien, så de bliver vant til andre hunde, børn, kærlighed og et helt almindeligt familieliv.

Alle hvalpe får en MDR1- og en FGF5-test. Sidstnævnte viser, om hvalpen bliver kort- eller langhåret, samt om hunden bærer langhårsgenet.

Alle hvalpe er vaccinerede, har fået ormekur og er registreret i dansk hunderegister.

Med hver hvalp følger en stor hvalpepakke med foder, foruden DDH-stambog, sundhedsbog og al den råd og vejledning, du har brug for.

Ved handlen underskrives en købskontrakt.
Du kan se et eksempel på købskontrakten HER.

Ønsker du at blive skrevet op til en hvalp hos Kennel Digebjerggaard, bedes du se nærmere på, hvad jeg avler hen imod og hvilken start på livet, hvalpene får her. Jeg sælger nemlig kun mine hvalpe til personer, der ønsker en hvalp fra netop dette sted. 🙂

Hvis det, du læser, matcher dit behov, så tøv ikke at ringe for at få en snak, send mig en mail, eller kom og besøg mig og mine skønne hvide.

Jeg har et opskrivningsgebyr på 1000kr for at sikre mig, at interessen er reel. Gebyret er en nødvendighed, fordi jeg desværre ofte har afvist søde familier, fordi jeg havde for mange interesserede i kø, blot for at erfare, at langt størstedelen meldte fra. De 800kr heraf refunderes, hvis du fortryder din opskrivning.

Kan jeg efter hvalpenes fødsel konstatere, at jeg ikke kan imødekomme dit ønske om køn eller pelslængde, refunderes hele beløbet, eller du kan blive skrevet op til næste kuld.

Når hvalpene er født og DNA-testet, så vi kender køn og pelslængde, matches hunde og brugere. Depositum for reservation af en hvalp er 2000kr.

Hvis du ønsker, at hvalpen skal blive hos mig (på eget ansvar) i længere tid end 8-9 uger er dette en mulighed, men betalingen for hvalpen skal først være på plads.