Det fortæller køberne

Fra Arens familie

Da vi i forsommeren 2010 tog beslutningen om at skulle have hund, endte vi efter en tids søgen hos Jacob og Winnie.  www.kennel-digebjerggaard.dk

Her havde de 5 søde uldtotter. Man kan vist godt sige, at vi var solgt begge to,sådan en måtte vi da have.

Efter en dags tænken frem og tilbage hentede vi Kurt (Aren) hjem.

Hvilken omvæltning, en lille “baby” var han, men noget så dejlig.

Idag er Kurt en stor kraftig hund, han vejer 55 kg og er 75 cm høj.

Med sådan en basse i hjemmet, måtte vi skifte bolig, og bor nu på landet, hvor Kurt her har masser af udenomsplads. Han er en god hund, med et godt sind, glad for børn, altså en  rigtig social hund. Han er meget meget kælen, og elsker at komme i vandet. Jeg bader med ham 2 gange om ugen, det elsker Kurt.

Vi har opdaget, at han er en god vagthund, han passer på os. Vi har en del aktiviteter, der kræver at vi af og til er hjemmefra et par dage ad gangen. Kurt er så på hundepension hos Ole som han elsker ligeså meget som han elsker os.

Vi har ikke et øjeblik fortrudt valget af så stor en hund, og kan på det varmeste anbefale andre samme valg. At købe hund hos Winnie og Jacob har været en meget positiv oplevelse. Der er altid plads til en snak omkring hundens velfærd, besøg vil de gerne have også.

Så skal i have hund så vælg Winnie og Jacob, der får man en god service, og en dejlig  hund.

Mange hilsner fra Susanne, Lennart og Kurt, Gesinge på Tåsinge

Fra Colas første uge i sin nye familie

Hej Winnie

Så får du lige en lille opdatering om os og lille cola. Ugen er bare gået så fint.

Vi startede jo mandag med at vise ham til børnene og som jeg fortalte i telefon, blev han noget overvældet af de tre børn. Men han er i den grad blevet tryg ved dem nu og følger en af os konstant i halen rundt i hele huset.

Han har endnu ikke bidt i noget af børnenes legetøj, men han har også små bolde og bidelegetøj på sit tæppe hele tiden.

Vi afholdte lille valgdag mandag, og vi stemte på navn til den lille. Valget faldt på Gismo med 3 stemmer mod 2 stemmer til Cola. 🙂 så den lille frække hedder altså Gismo.

De første to nætter var vi oppe og tisse 3-4 gange. I nat og i går nat kunne lille Gismo nøjes med en enkel gang. Og han gør intet på gulvet om natten, så han er så dygtig. Han har for første gang i dag, selv gået til hoveddøren og vist os han skulle tisse, så det går rigtig fint fremad med at blive renlig.

Jeg havde kun fri mandag fra arbejdet, og de øvrige dage har hundene været alene fra kl 7.30. Så har vi kørt hjem og kigget til dem omkring kl 10 og igennem 13.30. Der har selvfølgelig været sket lidt uheld på gulvet, men havde nu heller ikke forventet andet. 🙂

Han er en fantastisk rolig hvalp med et rigtig godt sind. Han er tillidsfuld når han lige har set det hele an. Han ved udemærket, hvem der er fremmede for ham.

Han kan dæleme også være fræk som bare pokker, han bider os allerhelst i tæerne når vi mindst venter det. Og han er ved at lære hvad en “nej” betyder. Han kan dog ikke lide støvsugeren men er efterhånden ved at blive helt gode venner med gulvmoppen som både får skældud og en lille bidetur når

der vaskes gulv efter ham. 🙂

Det har været svært indtil nu at lære ham at “sit”. Han gør det helt af sig selv nemlig. 🙂

Vi har droppet ideen om hvalpegården, han og den gamle hund har hele stuen og køkkenet at boltrer sig på, når de er alene hjemme. Og ellers er lille Gismo kun med på 1. Salen når vi er der.

Han har været på vægten i dag og den lille krabat vejer knap 8 kg.

Det var lidt nyt fra os. 🙂

Knus fra Mette

Fra Exits familie

Jeg er den lykkelige ejer af Digebjerggaards Exit også kaldet Atlas. Han er min allerbedste ven. Faktisk havde jeg ikke troet, at man kunne blive så glad for en hund – han er så sød.

Han er en stor meget mild dreng, som elsker både børn og andre hunde. Han er nem at have med i byen – også på restaurant, hotel og på steder som Dyrehavsbakken – men det er også trænet fra han var lille. Han elsker at køre bil. Og han er hverken bange for fyrværkeri eller torden.

Jeg bruger ham til FCI konkurrence lydighed, hvor han er ved at være Lydighedschampion, som den første hvide i Danmark. Han synes det er sjovt at være med til konkurrence og er i det hele taget meget velafbalanceret og nem – også i det daglige. Han har dog også et par minus – curlinghunden er temmelig kræsen og så gør han ikke, når der kommer nogen. Atlas har gennemført mentalbeskrivelsen i DKK og har titlerne LP1, LP2 og LP3. Han har HD A og AD O og er OCD fri.

Alt i alt en sund, glad og velafbalanceret hund, som dog kræver aktivering i det daglige.

Venlig Hilsen Helle

Fra Gangsters familie

Første møde med Digebjerggaard var en flok af 4-5 hvide schæfere, der gøende kom os i møde oppe ved lågen. Alle uden undtagelse tog dog godt og kærligt imod os, da vi gik ind af lågen og særligt hanhunden Data var der noget særligt ved, som vi begge faldt pladask for.
Han viste sig at være vores kommende hvalps far.
Hos Winnie blev vi budt varmt velkommen, og der var en dejlig uformel og jordnær stemning, som når man er sammen med en, man kender godt.
Vi blev stillet en masse spørgsmål om os, vores liv, aktiviteter, vores formål med en kommende hvalp osv osv, hvilket vi opfattede som en ægte interesse for, hvilket liv en hvalp ville få med os, og hvilken type hvalp, der ville passe til os mht sindet, aktivitetsniveau osv.
Oprindelig ville vi have en tæve, men ved begge besøg var der en lille hvid bamse, der blev ved at komme hen til os, og vi følte, vi var blevet valgt af ham. Så efter en god snak med Winnie, der kunne fortælle, at ingen andre havde valgt ham, måtte vi spørge, om vi kunne ændre mening, selvom hun sikkert syntes, vi var tossede. Winnie grinede i tlf og sagde, at det vidste hun godt, vi ville spørge om, og at hun mente, at Gangster ville være perfekt til os.
Sådan endte han hos os. Selve købsaftalen og overdragelsen foregik professionelt, hvor alt blev gennemgået.
Efterfølgende har vi haft en rigtig god kontakt til Winnie, som altid har været behjælpelig med spørgsmål, og vi har været til flere udstillinger sammen.
Winnie havde et ønske om at bruge Gangster til et kuld hvalpe, og nu er han blevet far for første gang til I-kuldet.
En Digebjerggaard hund er en dejlig hund med et godt sind. Der bliver helt sikkert brugt tid til at “lære de små hvalpe op” inden overtagelse, de får masser af kærlighed og bor inde i huset med alle de andre hunde, de er fantastiske med børn, og et kæmpeplus var for os, at vi fik en renlig hundehvalp fra første dag.
Det er en aktiv og samarbejdsvillig hund, man får mange dejlige stunder med. Samtidig er det en hund, der trods aktivitetsniveauet sagtens kan lægge sig at slappe af.
Digebjerggaard er helt sikkert et sted, der får vores varmeste anbefalinger.


Kh Ulla og Andreas